Glansbilder til salgs

Finner du noe du ønsker å kjøpe, send meg en mail og oppgi nummeret på arket du ønsker kjøpt. Gammelt tyskt ark fra ca 192 med nisser og barn.

Vi har nå 1Glansbilder til salgs fra Finn. Finn gamle glansbilder og bilder på QXL auksjoner. Nye og brukte glansbilder og bilder - Finner du billig på QXL.

Epla er et nettsted for kjøp og salg av håndlagde og andre unike ting! Samler Samleobjekter Glansbilder og servietter. Et strøkent glansbilde fra eldre dager, nostalgisk? Bush på PR-offensiv foran Irak-valg: Glansbilder til salgs . Mine glansbilder var ikke pent satt inn i et album, men lå i en konfekteske :-) På søndag.


Her ser du smakebiter av det som kommer for salg. Noen få av glansbildene på arkene fra Saga er ikke tegnet av Damsleth. Samlingen er lite brukt, og består av blant annet engler, dyr, blomster, babyer og mye mer. Man blir påvirket av reklame, slik har det vært til alle tider, helt fra vi sto på markeder og torg og bød frem våre varer. Hei har du de største Eie nissene som sitter og leser bok til salgs?


Hei har du glansbilder til salgs og mulighet for å sende de til Eidsvoll.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi