Sauefjøs innredning

Fjøssystemer og Fjøssystemer Bygg har overlevert nytt sauefjøs hos Ronny Nygård. Vi har levert innredning hos Gudbrand Stokke på Hundorp, der det nå er . Innredning og teknisk utstyr i sauefjøset. Noen som har erfaring med dette i forhold til innredning etc? Grisen er vel nokså mye hardere mot innredninen.


Innredning og teknisk utstyr i sauefjøset (del 1). Det skjer nå mye spennende på markedet for teknisk utstyr til . Større inntektsgrunnlag: Motivasjonen til Ylva Sneltvedt og Kjetil Granrud for å bygge nytt i 20var å lage et rasjonelt og effektivt sauefjøs. Sauefjøset til Håvard Jønnardalen er kåret til fylkets visningsfjøs for småfe.


Apetittforingskasser; Snu-sauen, for lettere inspeksjon og klauvklipp av sau.

Vi har en komplett linje med utstyr til sau som gjør at hverdagen . Vi leverer to typer innredning (i tillegg til rullende fòrbrett) 1. Så lenge vi har jobbet i bransjen har det . Innredning i norske sauefjøs finnes i mange varianter, og nå kommer en til. Siden i vår har Per Arne Brenden og Guro . Videre i fullprosjekteringen er det blitt forklart valg av ulik innredning, opplegg rundt lamming, HMS(helse, miljø og sikkerhet) i . Galvanisert sauefjøs-innreding med foringskrybber og plass til dyr.

Meget bra innredning og strekkmetallgulv til sauefjøs selges. Innredningen er beregnet til ca 1sauer. Vi leverer alt fra enkle innredninger til avanserte melkeanlegg for geit. I går var det åpning av nytt sauefjøs hos Svein og Marit Reiersen.


Reime har levert innredninger og teknisk utstyr til den nye innslusingen av dyr til slakteriet. Oppdal av Jon Ivar Mælen, Produktsjef I-mek. Etiketter: mjølkekyr til sauefjøs, ombygging, ombygging av fjøs, sau, sauefjøs .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi