Liten blender

Liten, praktisk blender med 3W motor; liters glasskanne; To hastigheter med pulsfunksjon. Blender og håndmikser, Utvid dine kulinariske muligheter med denne stavmikseren fra Bamix.

Stavmikseren er av høy kvalitet og forenkler en rekke oppgaver. En god blender mikser smoothies og supper uten problemer. En annen ting som endrer seg med blenderen er at ved stor åpning blir dybdeskarpheten liten og ved liten blenderåpning blir dybdeskarpheten . Wilfa blender mini 3W - Liten sort blender med beholder på 6ml.


I denne artikkelen ser vi litt på hva blenderen er, og hvordan du som. Sammenlign tilbud på Liten blender i kategorien Miksere og kjøkkenmaskiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste og spar . Smoothie er veldig trendy for tiden, og for å lage en god smoothie, trenger du også en god blender. Kjøp en liten og kompakt blender med stor kraft fra Kenwood.


Den kraftfulle Kenwood blenderen er liten og er ideell til å lage smoothies, supper og drinks. En liten blender med glasskanne og to hastigheter. Ved nærfotografering har man generelt liten dybdeskarphet; mens når man fokuserer. Liten blenderåpning gir stor dybdeskarphet; mens stor blenderåpning gir . Blender för dig som gillar att vara i farten. Bamix SliceSy-tilbehør (liten) - Dette lille Bamix SliceSy-tilbehøret gjør det enkelt å kutte grønnsaker, frukt, ost og mer på en uanstrengt og effektiv måte.


Altså: Lysmengde (blender) + lukkertid (lukker) = eksponering. Mixar smoothie och krossar is med en 3watt motor. Men blenderen påvirker også selve dybden i bildet. Fokuset og skarpheten i bildet blir akkurat der du har .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi