Rund puff

Trendy, lekker fløyelspuff i en deilig grønnfarge. Puffen passer fint som sittemøbel, samt til et ekstra fargeelement i rommet. Kun fantasien setter grenser for hvordan en puff skal se ut og hvordan den kan brukes.

En puff gir ekstra komfort når du sitter i sofaen. Få ekstra sitteplass og en optimal sofaopplevelse med lekre puffer i skinn og stoff. Grunnfargen er hvit med lekre detaljer i grått. Grunnfargen er grå med lekre detaljer i hvitt. Fin til bare dekorasjon eller en praktisk ekstra sitteplass.


Puffen laget i et stoff i høy slitestyrke, ingen slitasje, rifter eller flekker på puffen. Se fargekartene under for fargevarianter (klikk for større versjon) og legg inn koden i feltet fargekode ved bestilling. Strikket puff i vårt tjukke interiørgarn Pickles Fat Happy. Rund puffmodul med nozagbunn og polstret med kaldskum.


Koblingsbeslag er tilgjengelig som tilbehør. Nydelig stor rund puff fra broste Copenhagen. Håndlagt knitted puff med bomull og polyester fyll. Svært anvendelig puff som du kan bruke overalt.

Tar liten plass, men er flott å sitte på. Italienskinspirert puff med god sittekomfort. Modellen er laget av italiensk kuskinn av høy kvalitet og pvc. Basicserien er en serie av skummøbler i tiltalende former og farger, som er laget for barn mellom 4-år. Rund puff i lys grått stoff i ull og viscose.


Sara er en flott rund puff i 1 ull fra Shepherd. Søk etter rund puff billingstad ga Gule treff. Finn en puff eller ottoman med flott design, høy kvalitet og til den prisbevisste hos unoliving. Mål: Ø:H:3cm Farge: Lys grå Materiale: ull viskose.


Her er resultatene av ditt søk etter Puff og krakk rund. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Puff og krakk hos de ulike nettbutikkene som selger Puff og krakk . Smuk og enkel rund puf med et sæde i gråt velour og ben i røgfarvet eg. Brug puffen ved siden af sofaen eller lad den pynte i stuen sammen med . Lekker puff i rustikk kanvas, topp av ekte brunt skinn med sort skrift.


Den har vendbart sete: -en side med stoff og en side med hvitoljet finert treplate. Puff som finnes i rund eller firkant variant. The tinekhome collection of daybeds, chairs and poufs is designed in beautiful soft velvets with round shapes. With this line we wish to bring elegance into the .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi