Hytte interiør fjellhytte

Har du en fin, gammel fjellhytte som trenger en oppfrisking? Interiørekspert Halvor Bakke tipser deg om enkel oppussing som ikke koster skjorta. Denne eventyrlige fjellhytta har ikke vann eller strøm, men tar igjen alt på det.

Hytteeieren ønsket seg bedre utsikt, smartere løsninger og nytt interiør. Vi var nylig i Åre hvor vi var innom noen venner av oss som har kjøpt seg en herlig laftehytte. Er du så heldig å ha et sommerhus, en hytte eller et annet ferieste kan dette være det perfekte sted å utfolde seg både når det kommer til interiør og farger.


Ute etter inspirasjon til hytten og for å få det mer koselig?

Her har vi samlet noen lekre hyttebilder med høst og vinter-interiør. SE DE FLOTTE FINALISTENE TIL HYTTEPRISEN. Hytta blir finest når kledning, panel og listverk også harmonerer.


Moderne stil, nøytrale farger og naturmaterialer er noen av hyttetrendene vi ser akkurat nå. Vi tenker helhetlig innredning og ønsker en mer . At hytta er innredet av en med god sans for farger og interiør er ikke .

Når vi en gang skal velge farge til vår hytte blir det mulignes noe ala denne. Luftig og lunt hytteinteriør med moderne løsninger og store vinduer. Hol Bygg AS samarbeider dessuten med fellesportalen fjellhytter.


Fjellhytte daybed; Fjellhytte spiseplass York; Fjellhytte York spisestue; Fjellhytte Essex sofagruppe; Fjellhytte brun sofa; Strandafj-soverom; Interiørbok 1 . Hytteinteriør ~ Hytter og landsteder archives vakre hjem amp interiørvakre. Idehytta bygger fjellhytter med særpreg som skiller seg ut med spennende arkitektur, moderne planløsninger og detaljer fra gamle . Inspirerende bilder med fokus på interiør for fjellhytter. Rekordmange nordmenn vil leie hytte, både her og i utlandet. Den ene har vært omtalt i flere interiørmagasiner. Her finner du et kresent utvalg fra Maison Interiørs hyttereportasjer.


Boken er en del av en serie smakfulle interiørbøker med reportasjer samlet fra magasinet . Utefarger til hytte ved sjøen De aller fleste hyttene man ser ved sjøen er lyse, gjerne hvite. La omgivelsene bestemme valg av farge når du skal male hytta.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi