Vinglass plast

Her finner du ølglass, vannglass, vinglass, shot glass, cognac glass og andre typer drikkeglass.

Exklusive vinglass fra Tingstads produktserie for den som etterspør forbruksartikler av høyeste Les mer. Gjør et godt inntrykk ved det neste selskapet ditt med Duni vinglass av plast til engangsbruk. Disse flotte glassene passer til alle slags selskaper og . Uknuselig glass laget i Australia og er designet av Marc Newson.


Krystall klar plast med vekt som ekte glass.

TRIA er en serie av kvalitetsplast med Krystall utførelse. Glass Newport Cambro 28cl H1Ø68mm Plast SAN. Glass Newport Cambro 33cl H1Ø76mm Plast SA. Vi hadde et bryllups planleggingsmøte igår der det over mitt hode bare ble bestemt at champagneglass i plast er tingen!


Kjøp Vinglass i Plast 1ml, stk og alt annet av dagligvarer billig på nett! Varene får du utlevert, ferdig pakket, på en måte som passer deg. Siden det er et vinglass av plast, behøver du dessuten aldri mer oppleve et knust vinglass i. Vinglass av plast og samtidig et take away-krus for vin!


Køp Vinglass Plast Svart til go pris online. Nordens største utvalg med lynraske leveringer! Velkommen in og gjør ett godt kjøp, vi har.


Glassene har fast stett og leveres i praktisk pakning.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi