Sokkel til vaskemaskin

Har du lite vaskerom og gjerne skulle hevet vaskemaskinen litt? Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Forhøyningssokkel for vaskemaskin og tørketrommel.

Leveres komplett med 1cm dyp trådkurv. Perfekt til eksponering av vaskemaskiner og tørketromler i . Aurora Deluxe sokkel i rustfritt stål, til vaskemaskin og tørketrommel. Se tilbud på Electrolux NPEDW sokkel hos euronics. God å ha mellom vaskemaskin og tørketrommel, når tørketrommel står på toppen.


Lurer på om jeg skal støype sokkel til vaskemaskin og tørketrommel med det samme jeg pusser opp. Tanken er at denne sokkelen skal bidra til .

Hvor godt egnet er den til å støpe en sokkel direkte på vinylgulvet? Vi har en Hoover vaskemaskin og den hørere vi langt mer når den er på . Så en gang en flott vaskeromsinnredning der vaskemaskin og trommel var bygd opp ca cm til en flott. Linn Bad Vaskerom skuff under vaskemaskin cm hvit matt.

Hva kan man bruke som sokkel under en vaskemaskin? Finnes det en ferdig løsning beregnet på dette, eller . Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp sokkel vaskemaskin billig i nettbutikkene.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi