Kombinert stekeovn og mikroblgeovn

Stekeovn med mikrobølgeovn forenkler hverdagen: Fra baking til oppvarming – stekeovner med mikrobølgeovn fra Miele gir alltid optimal fleksibilitet. Kombinerer man med en mikrobølgeovn, får man i tillegg til stekeovnen en. At en ovn har integrert mikrobølgeovn er intet nytt, det har vært i.

For eksempel tar en vanlig lasagne cirka minutter i ovn før den er ferdig, . Siemens nye smarte stekeovn lager nesten maten for deg. En av dem en ren dampovn, den andre en kombinert damp- og mikrobølgeovn. Dette er en innbyggingsserie som lett kan kombineres med andre hvitevarer i samme.


Jeg har muligens plass til stekeovner og en mikro (integrert), men det tar jo opp mye skapplass. Ovn til å lage mat og bake i, finnes i mange varianter – oppdag ulike. Fra tining til ferdig rett – ovner med integrert mikrobølgeovn kombinerer alle fasene i ett.


Den integrerte mikrobølgeovnen kan også kombineres med ulike varmetyper. Skal ha innebygget stekeovn og i den sammenheng synes jeg det hadde vært veldig. Vi har en kombinert Miele komfyr med mikro innebygd. Svigers hadde stekovn kombinert med micro i det gamle huset.


Vi har et stort utvalg av integrerte stekeovner, her finner du den integrerte ovnen som.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi