Heltre eikeplate

Benkeplaten vi leverer til deg skal leve lenge. Benkeplatene våre er testet for å tåle flere års bruk, og fås i en rekke ulike stiler og materialer. Du kan velge en benkeplate i standardlengde, som vist her, eller .

Benkeplater i tre er for mange av oss et helt naturlig valg. Fibo-Trespo heltre benkeplater i grunnoljet eik, leveres med en B-kvalitets overside og en C-kvalitets underside. Platene kommer med postformet kant i radie 6. IKEA benkeplate i heltre eik, beiset med Liberon Spritbeis og oljet med Finishing oil.


Kjøkkenbenken er utsatt for daglig slitasje, . Vanlig, sammensatt av mindre staver og Luxus, sammensatt av gjennomgående . Gi din laminatbenkeplate en eksklusivt look med en flott forkant i heltre eller aluminium.

Leveres med en B kvalitet overside og C kvalitet underside. Kjøkkenet i huset her har også eikeplater fra IKEA oljet med Liberon. Har også brukt Dansk Olje på spisebord i heltre eik med godt resultat. En benkeplate i heltre er en tidløs klassiker, og den vil nok overhøre mange års samtaler på kjøkkenet.


Benkeplate Grunnoljet Eik Harmoni 27x610x3000. Heltre benkeplater er med på å gi rommet et naturlig og varmt uttrykk. Slitesterkt materiale med en levende overflate som trenger jevnlig vedlikehold.

Selger stk deler av heltre eik benkeplate. To av delene er 91cm lange, og den lengste delen er 61cm. Totale lengde på benkeplater, meter. OLJE REGELMESSIG: Olje benkeplaten i heltre to-tre ganger i året, så tåler den.


En benkeplate i heltre kan være svært lekker, men som alle . AnonymforuSorry, vet det er mye kjøkken med meg for tiden, men håper noen gidder å svare likevel Vi skal ha . Vi skal pusse opp kjøkkenet og lurer på hva vi skal gå for av benkeplate. Stein blir for dyrt tror jeg så jeg regner med vi går for ei heltreplate. Eik er en meget hardfør tresort og er et spesielt brukervennlig materiale.


Eik er preget av tydelige nyanser og de gyldenbrune farger.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi