Hadeland glassverk vinglass

Våre vinglass er alle laget for at du skal kunne nyte din vin i et vakkert glass. Glasset du drikker av påvirker din opplevelse av vinen. Diaro betyr daglig på portugisisk, og med Diario vinglass ønsker vi at du skal ha en optimal opplevelse av vin til både hverdan og fest.

På Glassverket har vi en rekke aktiviteter som barna kan ta del i - både inne og ute. Odyssè leveres med knuseerstatning, som betyr at om du knuser et glass, kan du ta med stetten tilbake til butikken og få et nytt glass, helt gratis. Glasset du drikker av påvirker din opplevels.

Sentimento er en moderne glasserie, med et funksjonelt og spennende formspråk. Glassene er oppkalt etter øygrupper i Italia, . Finn har vært produsert hos oss, kontinuerlig helt siden 191 og hele personer er innom et Finn-glass før det når butikkhyllene.

Glassmenageriet har et stort utvalg av glass for salg, laget på Hadeland Glassverk fra 18og frem til i . Glassmenageriet har et godt utvalg av vinglass fra Hadeland glassverk. Materiale og teknikk: Blåst glass med etset dekor. Se beste pris på Hadeland Glassverk Sentimento Salina, allround glass cl. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Odyssé er en glasserie fra Hadeland Glassverk, laget for å ta vare på duft- og smaksstoffene på best mulig måte.


Hadeland glassverk har stor suksess med vinglassene Odyssé. Dette er Kari Roll-Mathiesen ved Hadeland Glassverk helt enig i. Hun forteller at gamle glass og nye glass skal ha samme behandling og at de . Dersom du er uheldig og knuser et glass, tar du med deg kvitteringen og glasskårene og stetten merket med H tilbake der du kjøpte glassene, . Hadeland Glassverk er eit glasverk og turistmål i Jevnaker kommune i. Produkta omfatta småglas (vinglas), bollar, fat, blomsterglas, vasar og lampeglas. Sammenlign priser på Hadeland Glassverk Sentimento Vinglass 75cl.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi