Eva solo skål

Et utall av bruksområder - Praktisk når salater skal bæres ut på terrassen - Praktisk til servering av alt fra bær, godterier, grønnsaker etc. Skålen er derfor utformet med tre små ben som sørger for at de står stabilt. Globe-skålene fås i de tre flotte, duse fargetonene Nordic blue, Nordic . Skålen fra Eva Solo kan brukes til alt – fra mysli og dampende supper til servering av nøtter, bær og annet snacks. Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp eva solo skål billig i nettbutikkene.


Skål med praktisk og stilig hank fra Eva Solo. Du får det rene og elegante med et hint av det rustikke. Du tenker at det er da ikke store forskjellen fra andre skåler, . Har du sansen for rene, tydelige og luftige linjer med unge trekk?

Eva Solo lager produkter som er like spontane og gjennomførte som deg. Eva Solo kombinerer ungdommelighet med erfaring i produksjon og design. Eva Solo har designet og utviklet en unik kolleksjon . Kelkoo hjelper deg å finne rett pris på Eva Solo Skåler og boller.


Sammenlign tilbud på Skåler og boller fra flere nettbutikker, les produktvurderinger, . Eva Solo selvvannende urtepotte, frostet glass Ø 11cm. Sammenlign priser på Eva Solo Smiley Skål Ø210mm.

Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Eva Solo har designat och utvecklat en unik kollektion med prisbelönta design produkter för kök hem. Här finns karaffer, vinglas, skålar och mycket mer. På Bakeren og Kokken har vi samlet et stort sortiment av design fra Eva Solo. Eva Solo er eksklusiv dansk design som kombinerer estetikk, funksjon og høy kvalitet.


Dekorativ og praktisk skål med håndtak i rustfritt stål. Skålen kommer i forskjellige størrelser og er perfekt for servering av alt fra snacks til frukt. Køb kvalitetsprodukter fra Eva Solo online på Imerco.


Se Sallings store udvalg af Eva Solo, som er høj brugsværdi i din bolig. Eva Solo har en række populære produkter. Når hele storfamilien skal samles rundt middagsbordet, har det en tendens til å bli litt fullt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi