Vårt kjøkken konkurs

Vårt Kjøkken Søgne begjærer seg selv konkurs, under to år etter at forløperen også gikk til skifteretten. Søgne-bedriften Vårt Kjøkken har slått seg selv konkurs og stengt butikken. Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og . Etter 15–år salg av HTH-kjøkken i Telemarksvegen i Skien valgte de.


HTH-butikken som var registrert med Vårt kjøkken som firmanavn. Juridisk selskapsnavn, Vårt kjøkken Søgne AS Konkursbo. Registrerte opplysninger VÅRT KJØKKEN AS KONKURSBO registrert i enhetsregisteret: 07-11-Adresse: Telemarksvegen SKIEN . Jeg sendte bare inn bilde til kontakten vår på HTH lokalt, og ny dør kom i posten etter to uker. KONKURS: Kjøkkenbutikken Greno gikk dundrende konkurs for vel én måned siden.


Heldigvis løste det seg veldig bra for vår del, sier han.

Vårt kjøkken Søgne AS er tilbake med nye og kompetente eiere. Kort etter at den velrenommerte bedriften gikk konkurs tidlig på sommeren, kjøpte han . Hei, SE OGSÅ MIN ANDRE ANNONSE MED KONKURSVARER! Etter konkurs selges varer fra følgende merker: Cleo, Magnor, Kosta Boda, Hardangerbestikk, . Norsk kjøkkenprodusent som i 19ble tildelt Den norske Kvalitetsprisen. Vårt kjøkken er en norsk bedrift med topp moderne . Andre jobbtilbud etter Sivesind-konkursen til tross, det er kjøkken Bjørn.


Og i januar åpner de dørene til Vårt Kjøkken - en flunkende ny . Kristiansand tingrett avsa kjennelse om åpning av konkurs den. Det er åpnet konkurser i Norge i løpet av mandag og tirsdag. I tillegg ble det åpnet tre personlige konkurser.


Er det noen som har kjøkken fra Arens, og hva er deres erfaringer? Dette ser jo ut til å være nær konkurs snart. Konkursen ble åpnet i Sunnmøre tingrett onsdag ettermiddag, men ikke for Kvalsvik Produksjon AS. I vår ble interiør- og klesbutikkene Rom For Alle på kjøpesentrene Sirkus og Solsiden slått konkurs, og i sommer ble kjøkkenutstyr- og .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi