Smoothie kokosmelk

Kokosmelk er fin å mikse sammen med jordbær og limesaft til en deilig sommerlig smoothie. Blandingen av ananas og kokosmelk kan minne litt om Piña Colada - men uten alkohol. Ananasen tilfører smoothien en frisk fin smak og kokosmelken en aroma .

Del opp frukten i mindre biter og ha i blenderen. Har du dårlig matlyst om morgenen kan en smoothie være akkurat det du trenger. Miks sammen mango, appelsinsaft og kokosmelk.


Da er det supert å ha litt frossene bær i fryseren og lett kunne ta opp til en rask smoothie. Jeg blandet i denne smoothien bk kokosmelk light, . Sitrus: Appelsiner, sitroner og lime vil heve smaken på en flat smoothie, i tillegg. Nå vet jeg ikke helt hva definisjonen på en grønn smoothie er, men denne er i hvert fall.

Oppskriften ble helt tilfeldig til fordi jeg hadde en overmoden banan og en åpnet kartong med kokosmelk stående som jeg ikke ville skulle gå til . Blåbærsmoothie med kokosmelk er både sunn, genialt enkel, smaker fortreffelig og består av bare to ingredienser. Smoothie gir en god start på dagen, eller som et lite mellommåltid dersom. I GoGreen er det kokosmelk resten vann og tilsetningsstoffer. Trinn 1: Skaff deg en god smoothie-maskin:.


Kokosmelk (evt. tørket kokos) – Melken er best om du skal ha tykk og god juice og tenke helse. Eple- og pasjonsfrukt-juice, Açai, Kokosmelk, Granola (müsli), Kokosflak.

Kokosmelk, Ananas-juice, Eple, Ananas, Grønnkål . Jeg foretrekker ofte en kremet og mettende smoothie, spesielt. Kokosolje, eggeplomme og kokosmelk sørger for å fylle opp lageret, og bidrar . Smoothie med kokosmelk og bringebær er en enkel og rask måte å få i seg masse sunn frukt og grønnsaker som man normalt glemmer å spise . Denne er superlett å lage og du trenger kun to ingredienser: Melon og kokosmelk. Kokosmelken gjør at man blir mett og ikke minst holder blodsukkeret stabilt.


En kald smoothie er som iskrem for barna og blåbærfargen skjuler godt om du vil.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi