Lite baderom

Ved renovering av eldre villaer og leiligheter et lite bad ofte en vanlig årsak til hodebry, kanskje i form av et gjestetoalett.

Små bad er vanlig i leiligheter i de større byene. Her kommer et par tips til hvordan du utnytter plassen i små bad maksimalt. Velg blant kategoriene under og nyt inspirasjon for alle typer bad uansett. Du kan fint sette ditt personlige preg på et lite bad og gjøre det mer luksuriøst. Kari Setsaas, markeds- og innkjøpssjef i Comfort har flere smarte tips når det kommer til innredning av baderom, særlig når rommet er lite.


Tenk minimalt når du innreder det lille badet. Her er løsningene og produktene som fungerer. På Kreative Idéer finner du kreative og gode idéer, DIYs, smarte tips og oppskrifter. Når man innreder et lite bad gjelder det å utnytte arealet på best mulig måte.


Selv et lite bad kan føle funksjonell og romslig med enkle triks og smarte oppbevaringsløsninger. Med smarte funksjoner utnytter du plassen på et lite baderom så det femstår romsligere enn det er. Gustavsberg tilbyr logiske baderomsløsninger beregnet for .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi