Integrert vinskap 40 cm

Stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Finn de riktige integrerte produktene til kjøkkenet. Etter ønske har vi tatt inn et cm bredt vinskap i sortimentet!

Rustfritt og eksklusiv design med mål tilpasset det skandinaviske markedet. Vi har et stort utvalg av vinskap av som dekker de fleste behov. Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal. BHD 60x180xcm, kapasitet 1flasker, temp.


Antall flasker: 40; Antall temperatursoner: 1; Temperaturinnstilling: 7-°C. Høyskap innbygging Temptech vinskap soner.

Har man en liten leilighet kan det være prikken over ien å integrere et vinskap på cm bredde. STABIL TEMPERATATUR: Dette vinskapet fra Temptech koster rundt 80kroner. INNBYGG: Vinskap kan integreres på en elegant måte i kjøkkenet.


Med utviklingen av de store, integrerte MasterCool-skapene setter Miele atter nye . Her er resultatene av ditt søk etter Vinkjølere cm vinskap innbygging. Sjekk tilgjengelighet og leveringstid på Vinkjølere hos de ulike nettbutikkene som selger . Norcool cave 4 cm bredt vinskap for innbygging - KAMPANJEPRIS.

Serveringsskap, Frittstående, Antall flasker 40stk, Lydnivå 46dB, Antall temperatursoner. Serveringsskap, Integrert, Antall flasker 16stk, Lydnivå 38dB, Antall. Kjøp vinskap på nett, merker som Temptech, Samsung Whirlpool og Masters. Vinskap med plass til flasker, som kan stå fritt eller integreres i et kjøkken.


Bilde av Temptech soner 40cm vinskap for innbygging. Vinskap for integrert løsning i høyskap på kjøkkenet. Flott vinskap i cm bredde, for montering under benk eller frittstående løsning.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi