Hndlper stl

Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Rekkverk med glass, rekkverk med perforert plate, vangemontert, gulvfeste, rustfritt og syrefast stål, håndløper for vegg. Icopal Glassrekkverk består av rekkverksstolper med håndløper i syrefast stål (316) og herdet laminert sikkerhetsglass.

Rekkverk glassrekkverk trapperekkverk balkong rekkverk trappe gelender rekkverk i rustfritt stål syrefast rekkverk galvanisert rekkverk . Glassrekkverk med mm sikkerhetsglass håndløper og stolper i rustfrittstål. Totale høyde 1cm, kan monteres i toppen og i fronten av terrassen.

Glassrekkverk med dobelt håndløper i rustfritt stål. Trapp med rekkverk og dobbelt håndløper Larkollveien Dilling. Prosjekt McDonalds Frosterød- hovedtrapp .

Som standard leveres rekkverket i varmforsinket utførelse med håndløper i rustfri. Skjøteplate til rustfri håndløper x mm. Intergrert LaneLED stripe med forskjellige effekter. Håndløper og spiler i stål produsert og tilpasset en eksisterende tretrapp hos en privatkunde. Ula Jern har montert håndløperen på stedet.


Montasje av håndløper og kantstål går fremover på Eldhusøya:-). Logg deg inn eller opprett en konto for å se mer fra Trondheim Stål As på Facebook. Det mest vanlige er spiler, og de kan være både i tre og stål.


Denne varianten av trappemodell Tuva har rekkverk i glass og håndløper i rustfritt stål. Husk også at du kan bytte ut både glasstype, glassklemmer, og håndløper slik at du får et skreddersydd. Utførelse er rekkverk laget av 40x40mm firkant stål. Med håndløper på innsiden festet i glasset. Foto: Scantech, Stavanger - trapperekkverk i aluminium og håndløper på vegg.


Foto: Scantech, Stavanger - rekkverk i stål og glass. Håndløper i stål kappes og tres inn i holderen på midtstolpe og i veggfeste. Veggfeste for håndløper benyttes hvis det er benyttet veggfeste for glass.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi