Krukke med lokk

IKEA - KORKEN, Krukke med lokk, Krukken har en aromatett forsegling, noe som gjør den perfekt til oppbevaring av hjemmelaget syltetøy.

Glasskrukke med lokk og silikonring for tett lukking. Velegnet for ulike typer sylting, syltetøy eller oppbevaring av tørrvarer. Se beste pris på festival Glass Krukke med lokk cm.


Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett. Klassisk liten glasskrukke med sort lokk og diamant. Søt glasskrukke og med et dekorativt hjerte på toppen av lokket. Madame glasskrukke med lokk i mangotre H:cm KUN STK.


Nydelig og lekker glass krukke fra Madam med bling stein på lokket. Dette er den minste krukka fra Madam i en serie på tre. Voluliter Flott krukke i hvitt porselen som kan brukes til så mangt.


Aida-krukken med lokk fra Bjørn Wiinblad er laget med et vakkert håndapplikert sølvmotiv. Glasskrukke med lokk i Lene Bjerre sin baderomsserie Anneline Bath Coll. Pynt opp på badet med vakre oppbevaringskrukker. Passer til såpestykker, q-tips eller smykker.


Krukken står også fint på kjøkkenbordet . Et stort oppbevaringsglass med et robust trelokk på toppen til å fylle med hva man måtte ønske. Krukke med lokk og Vinterti av Ann-Cathrine Lundkvist.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi