Benkeplate tilbud

Vi har denne vinteren opprydding i lageret og selger ut mye varer til sterkt. Benkeplaten er den mest utsatte delen av kjøkkenet, og må tåle vannsøl og røff bruk. En god benkeplate er avgjørende for kjøkkenets kvalitet og utseende. Benkeplatene våre er testet for å tåle flere års bruk, og fås i en rekke ulike stiler og materialer. Du kan velge en benkeplate i standardlengde, som vist her, eller . Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer.


Hos MAXBO finner du benkeplater i høy kvalitet og i ulike materialer. Meld deg på vårt nyhetsbrev og vær den første til å få gode tilbud og nyheter. Vi kan levere de aller fleste benkeplater på uker, og lager gjerne et tilbud på din benkeplate.


Send oss dine mål eller tegning og du vil snart motta et tilbud.

Begynn med å ta stilling til prisnivå, slitestyrke og visuelt uttrykk, så blir valget enklere. Her kan du regne ut en anslått pris på benkeplaten din. Dess mer presise tall du legger inn, dess mer nøyaktig blir prisen. Vi har et vidt utvalg av ulike farger, men ikke alle typer stein egner seg som benkeplater. Dermed er det viktig å velge rett type stein etter bruksområde.


Valg av benkeplate til kjøkkenet er en av de viktigste og kanskje vanskeligste avgjørelsene du tar når du kjøper nytt kjøkken. Vi leverer mm tykkelse granitt benkeplater til kjøkken, ba som bordplater og blant annet utekjøkken.

STEINRIKET har til enhver tid et utvalg av resteplater til svært gunstige priser. Tilgang og størrelse på platene kan variere. Benkeplate, lys eik, klassisk forkant, lengde 41mm x dybde 6mm x tykkelse 28 . Her viser vi kun et utvalg av våre benkeplater, kontakt din nærmeste forhandler for å høre hva de kan tilby. Vi gjør oppmerksom på at fargene kan variere fra det . Moderne produksjonsteknikker og bearbeidelsesmetoder har gjort det mulig å tilby benkeplater i forskjellige steinsorter.


Benkeplate i stein på tilbu kampanje så langt beholdningen rekker. Kvarts og granitt stein plater til kjøkken. Velkommen til Benkespesialisten AS - din leverandør av benkeplater i Oslo. Benkeplater i granitt, Benkeplater i komposittstein, Benkeplater i marmor, Benkeplater i kvarts.


God service og oppfølging, fra tilbud til oppmåling og montering! Alle disse materialene kan du bestille som benkeplate i ditt nye kjøkken. Underst et knippe forskjellige granittkvaliteter.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi