Servise salg

Vi har et stort utvalg av kjente merkevarer, produkter og gaveartikler.

Landsdekkende kjede som fører serviser, glass, bestikk, interiørdetaljer og kjøkkenutstyr. BufretLignendeFlott design og høy kvalitet på servise, kopper, glass og annet utstyr til kjøkkenet. Royal Doulton er et velkjent klassisk Engelsk varemerke innen servise og keramikk grunnlagt i 1815.


Nylig inngikk Royal Doulton et samarbeid med den kjente . Kjøp og selg servise på auksjon og til fast pris på QXL.

Serviset fra tyske Meissen fra tidlig på 1760-tallet ble solgt for 15. Serviset vi øsnker oss til bryllupet er på salg nå:) Men vet jo ikke om folk kjøper mens det er det, men håper håper håper at de gjør det. Du får legge det ut for salg så kan jo jeg kjøpe det:-) 0 . Har hatt en skikkelig opprydning hjemme og selger nå unna både egenkjøpte og arvede gjenstander.


Det allermeste er helt ubrukt, og noe er ganske nytt. Servise Helm i melamin pakket i gaveboks. Serviset er meget solid og i maritim utførelse. Har også servise i følgende serier Con Gusto, Platinum, White Linen, Gray Pearl, Blueflowers, Magic Divine, Ultimate Lace, Spirit, Edge Grey, Magnor Konglen, . Vi gjentar suksessen fra i fjor, og gir deg igjen . Finn veibeskrivelse, kontaktinfo, regnskapstall, ledelse, styre og eiere og .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi