Ikea kjkken faktum

Etter år avslutter IKEA nå ettersalget av FAKTUM kjøkken. Vi holder åpent for bestillinger så lenge lageret rekker og senest frem til 30. Etter mer en år i produksjon ble FAKTUM kjøkkensystem byttet ut med METOD.


Du kan finne ut hvilken type IKEA-kjøkken du har, ved å sjekke hullene på . Kan jeg fremdeles bestille deler til mitt FAKTUM kjøkken? Vi designer og produserer fronter, håndtak, ben, sider og topper som .

Nå får du akkurat den fargen du vil - tilpasset Ikea-kjøkkenet ditt. Studioin produserer fronter til Faktum, Meto Bestå og Pax. Det var i april i fjor at Ikea byttet fra det populære Faktum-kjøkkenet til sitt nye kjøkkensystem Metod.


Det betyr at alle som har et Ikea-kjøkken . GRATIS IKEA FAKTUM-KJØKKEN Kjøkkenet er et IKEA Faktum-kjøkken fra 20som er malt hvitt. Kjøkkenet består av: - Oljet heltre benkeplate i eik - Hvitmalte . Noen som vet om det finnes kjøkkenmerke som har fronter som passer til Ikeas gamle kjøkken? Det siste halvåret har Ikea faset ut den gamle kjøkkenmodulen Faktum.


Denne uken går de over til modulen Metod.

Jeg var på IKEA rett før stengetid i går og rakk ikke få fullført forespørselen om nye.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi