Trappegelender stål

Med en håndløper i tre eller rustfritt gir man trappen et helt ny utseende og følelse. Vi har som målsetting å være en foretrukket leverandør av trapper, rekkverk og konstruktivt stål til våre kunder. Vi er CE-sertifisert og utførelsesklasse EXC3.

Vi leverer glassrekkverk for trapper og balkonger. Enten med rekkverk og søyler i stål eller tre, eller hvor glasset utgjør . Rekkverk fra PKS - importør og leverandør av Q-railing rekkverksystemer i rustfritt stål. Vi leverer både deler og komplette rekkverk over hele Norge. Vi fører kvalitets rekkverk og gelender i stål med glass, rør eller wire for innendørs og utendørs bruk.


Mulighetene er mange, du må gjerne kontakte oss for råd og . Glassrekkverk med glassklemmer i ultramarint rustfritt stål.

Glassrekkverk i 22ultramarint rustfritt stål uten stolper for maksimal utsikt . Lekkert Stålgelender for montering ytterside på våre trapper. Forskjellige materialer er brukt for produksjon av innendørs rekkverk: svart malt stål, rustfritt stål, glass, tre, rist, osv. Stål er et byggemateriale med mange kvaliteter.


Ikke bare er stål sterkere og mer varig enn andre byggematerialer, det er miljøvennlig, nøyaktig, fleksibelt og . Rask tilbakemelding og levering,års erfaring. Vi tilbyr rekkverk fra Q-railing i rustfritt eller syrefast stål og glassrekkverk som gir. Trappen har stålspiler, og stolper med pyramidehatter. Liker spesielt godt festemetoden mot gulv i . Gelender og stolper til trapp med stål-spiler.


Rekkverk til trapper og frittstående rekkverk kan leveres både i stål, aluminium og rustfritt materiale. Utvendige ståltrapper og rekkverk blir varmforzinket i eget . Rustfritt rekkverk for inne og utebruk i rustfritt stål. Ett skrusammensystem Priser fra 30- 450- pr.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi