Rengjring av komfyr

Gjennom år og selv med mange grundige vask har tiden satt sine spor på stekeovnen til Line Reneé Eriksen. SIDE2):Vi tør påstå at de fleste av oss har fastbrent fett eller matrester på stekebrett eller ovnsristen - med mindre du er rutinert og vasker for . Fettsprut, smeltet ost og karamellisert sukker samler seg i ovnen. Ekspertene forteller hvordan og hvor ofte den bør rengjøres. IKKE VENT: Hvis komfyren har fått et lag med brent fett inni er det vanskelig å rengjøre. Sørger du for jevnlig renhold slipper du det.


IKKE FAVORITTJOBBEN: Rekk opp hånda, hvor mange synes ikke at å rengjøre komfyren på innsiden er en skikkelig drittjobb? Slik blir du kvitt vanskelige flekker og ribbefett. Vasker du komfyren feil, kan det i verste fall skade den og føre til permanente . Jeg bruker selv bakepulver for å rengjøre stekeovnen hjemme. Det er et naturlig rengjøringsmiddel, sier Lindahl.


Jeg vil også legge til at jeg jevnlig rengjør ovnen med ovnsrens og vann. Men med kreative barn og en år gammel Miele komfyr. FASTBRENT FETT: Her er ekspertenes råd når komfyren skal vaskes.


Når det gjelder rengjøring er det verdt å huske at mikrofiber erstatter . FØR OG ETTER: Elisabeth, som er fra Mo i Rana, driver til daglig Planken kafé i Fredrikstad. Men det er ikke til jobbruk hun har lært trikset som .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi