Maling drammen

Samme strategi som Haraldsen Farvehandel i Drammen: - Alt du trenger til huset, bilen og båten! Helt fra starten har kvalitet og service vært det sentrale i virksomheten. Bredde og dybde slik det skal være i en god faghandel.

Maling - maling, markise, gressklipper, grill, hagemøbler, kompost, gjødsel, tilhenger, bark, høytrykkspyler, olje, snøfreser - Finn firmaer, adresser, telefonnumre. Vi skal ikke ta fra deg arbeidsgleden, men malejobben innebærer som oftest litt mer enn selve malingen. Planlegging og skikkelig forarbeid er helt avgjøren. Telefon: 322347Grønland 30Drammen. Vi har en stor tapet og gardinavdeling, med egen systue, i tillegg til maling, . Lothe-bygget ligger sentralt plassert på Strømsø i Drammen og har egne parkeringsplasser rett utenfor.


Her finner du et komplett farve-miljøsenter over etasjer. Vi har inngått en avtale med Shoplink, hvor du nå kan kjøpe et stort utvalg av vår maling via nett, og få den levert hjem til deg. Fix bolig er din lokale oppussningsekspert.


Fix bolig har alt du trenger av hagemøbler, griller, maling, gulv og vegg. Vi har alt du trenger til hjemmet innen gulv, vegger, dører, maling, rekkver og utemøbler.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi