Sittebenk kjøkken bohus

Bohus har et stort utvalg av møbler til entre og garderobe. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike prisklasser. Selger en nesten nyinnkjøpt Frikk benk fra Bohus da denne ikke passer inn på kjøkkenet slik vi hadde håpet.

Serien Frikk består av mange elementer som man . I kjempefin stand helt uten synlig slitasje. Velg blant vårt utvalg av kommoder, garderobeskap, hyller og skoskap i ulike .

Oppussingen resulterte i større kjøkken og gjennomført interiør. Taco er den store favoritten, og med en ny sittebenk og et trancherbord er det . I love the elements that Cindy selected such as the straight edge on the white marble and the slate floor. The counter stools are from Restoration Hardware. Den perfekte kommoden til gangen kan også brukes som sittebenk!


En skjenk med mange skuffer er perfekt mellom kjøkkenet og. Skjær, rør rundt, grill og server – med et romslig utekjøkken, sittemoduler og litt oppbevaring kan du bruke takterrassen store deler av året. LUN KJØKKENKROK: Vegger og tak i den nye delen er satt inn med interiørbeis . Bruk sjalusidører til å skjule kjøkkenmaskiner. Smart oppbevaring for sko i sittebenken, med skoknaggene Komplement fra Ikea.


Topplate skap: Eik – overskudd fra kjøkkenet. Oppbevaring: Hyllen er fra Bohus og oppbevaringsboksene fra Ikea. SPISEPLASS Sittebenk: Kjøpt brukt på finn.


Rominndeling: Stue og kjøkken i åpen løsning, to soverom, ba gang og hems. Og at vi forandret planløsningen på kjøkkenet til ett stort rom! Sofaen er fra Bohus, bordet er et bruktfunn, lampen er fra House Doctor, og puffen er kjøpt på Kremmerhuset. Etter hvert bygde vi en sittebenk til gangen.


Konsollbordet og sittebenken Max er svært populære og det skjønner vi godt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi