Kommode baderom

Fra servantskap til veggskap og doble servanter – det finnes en rekke valgmuligheter for å oppbevare det du trenger, uansett størrelse på baderommet. Vi har kommoder i stiler som matcher garderobene våre, og i ulike størrelser, slik at du. HEMNES kommode med skuffer, hvit beis Bredde: cm Dybde: cm.

Under kategorien oppbevaring finner du et stort utvalg av Praktiske kommoder til oppbevaring på baderommet. Baderomsserien Smartie finnes i flere bredder, og kan enkelt kombineres for å passe de fleste baderom og lommebøker. Husk at de vegghengte løsningene ofte også kan stå på ben, som en kommode.


Linn Bad ingrid baderomsmøbel -oppsett-150-ask-120cm-8701_comfort.

Praktisk skuffeseksjon til baderom eller soverom.

Målene er: 1cm høyt, cm bredt og cm dypt.

Stødig og holder høy kvalitet, nesten like fint som nytt. Med en stripete kommode i ni ulike farger trenger du ikke gjøre så mye mer med interiøret. Baderom med grønne planter fra Svedbergs . Oppussing av bad kan ofte bli kostbart, forteller Ingrid Erøy Fagervik til KK. Hun ga en kommode fra bruktbutikken et nytt strøk maling, nye .

Jeg ser etter en kommode som jeg kan oppvare diverse i og ha pynt oppå, håper dere kan hjelpe. HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe. Vi har kjøpt en Malm kommode til badet, men er redd den skal få fuktskader fra gulvet. Har lyst å sette den på et eller annet for beskyttelse.


MegaFlis tilbyr alt til baderom til utrolige priser! En gammel kommode eller en benk vil egne seg godt under en toppmontert servant.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi