Kildesortering bergen

Kildesortering handler om å sortere bosset ditt i ulike avfallstyper. Postadresse: BIR Privat AS, Postboks 600 58Bergen . Farlig avfall kan gratis leveres til BIRs mottak på bensinstasjoner og til gjenvinningsstasjon.

I Norge er det en storstilt satsing på kildesortering og resirkulering av avfall. Tanken er at dette skal gi positive effekter for miljø og klima. BIR har et hav av returpunkt for kildesortering i Bergen. De dukker opp i boligområder, ved butikker og kjøpesentre.


Kildesortering er viktig miljøarbei men Bergen kommune ligger ikke så godt an. Det er for dårlig at vi ikke har henteordning for plast, papir og matavfall i hele . BIR sier Bergen har en total avfallsmengde som deles inn i to mindre grupper av.

Kildesortering betyr at vi sorterer og plasserer forskjellige . Her finner du en enkel sorteringsveileder som hjelper deg til å kildesortere. Byrådet har i dag vedtatt at det skal innføres kildesortering av avfall på alle de grunnskolene i Bergen. Bystyret har avgitt høringsuttalelse til BIR AS sin søknad til fylkesmannen i Hordaland om å .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi