Eik hylleplate

Hylleplate med limfuge 1600 21x 3x 18. Solide treplater som finnes i en rekke ulike dimensjoner tilpasset alle behov. Med litt fantasi kan du bygge hva som helst, slik som for eksempel skap, hyller .

Hylleplate av trelameller i massiv eik, limt sammen til en stabil plate. Fin eikplate som enkelt kan bli en hylle! Platen bør oljes inn for å få en mørkere . Hylleplate eik melamin Lengde: cm Bredde: cm. Sammenlign priser i mer enn 1butikker!


Kjøp hylleplate eik billig i nettbutikkene. Skilleveggen inni holder hylleplatene på plass.

Hobbyplater egner seg godt til vanlig snekkerarbei og de består av treflater med god bæreevne. De vanligste tresortene for hobbyplater er furu og eik, men f. Hyllplatene passer til String System og String Plex. Velg mellom bjørk, eik, valnøtt, hvit og sort lakk.


Klassisk limtreplate som kan brukes til mye mer enn bare hylleplater. Melaminbelagte hvite hylleplater i ulike størrelser. Når man melaminbelegger en sponskive bruker man et impregnert laminatpapir.


Benk- og hylleplater i hel-tre eik, ask og valnøtt. Vintage String hylleplater i eik fra 1960-tallet selges. Lengde: 78cm Dybde: 20cm De er cirka år gamle og . Hobbyplater, Hvite Hobbyplater, Furu Hobbyplater, Eik Hobbyplater, Hvite Hobbyplater, Furu Hobbyplater, Eik.


Vi har tester og gir deg gode priser på hylleplate eik. Noen som vet om plater i eik som er rundt 20x80cm? Clas Ohlson, de har hyllekonsoller og hylleplater i eik, blant annet i .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi