Badevekt wifi

Fitbit Personvekt Aria Wifi Svart FB2- Allsidig personvekt som måler din vekt, samt BMI og kroppsfett. Pulsmåler Maksvekt: 180kg 40+ kompatible apper. Når vekten har fått den informasjonen den trenger om Wi-Fi-nettet ditt og.

I Fitbit-appen kan du se utvikling av vekt og fettprosent, og se . WiFi badevekt fra Withings som måler vekt, BMI og fettmasse og overfører informasjonen trådløst iPhone, iPa iPod eller PC. WS-har alle funksjonene til sine forgjengere og har i tillegg blitt utstyrt med overvåking av . Badevekt, Hold oversikt over vekst og kroppsbygning med denne kroppsanalysevekten fra Airon. Sammenlign priser på Withings Smart Body Analyzer WS-50.


Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. SIBAFri Frakt Alltid Nettpris i Butikk dagers .

For Withings WiFi Body Scale er ikke din vanlige badevekt. Den registrerer vekt, fettprosent og BMI, og laster opp informasjonen via trådløst . Måler vekt, BMI og fettprosent; Hold oversikt med grafer og statistikk over din progresjon; Synkroniseres trådløst med din smarttelefon over WiFi; Gjenkjenner . Målefunksjon, BMI, Vekt, Fettprosent, Muskelmasse. Den er lekker i designet og smartere enn noen badevekt du har hatt før.


Withings WiFi Body Scale hjelper deg å nå drømmevekten.

FitBit Aria badevekt FB201B - FitBit Aria badevekt er en smart enhet med innebygd WiFi. Følg med på utviklingen din via en privat FitBit konto. Withings Smart Body Analyzer WS-- Mye mer enn bare en badevekt.


Den er verdens første Smart-badevekt som måler vekten, pulsen og søvnen din. Med denne personvekten fra Fitbit måler vekt, BMI og kroppsfett og sender automatisk all informasjon ved hjelp av WiFi til en server. Allsidig badevekt som i tillegg til å måle vekt også måler både BMI og kroppsfett.


Den er kompatibel med iPhone og Androi og kommuniserer trådløst via Wi-fi. Den kan selvsagt også brukes som en normal badevekt. Noen som kan tipse om en badevekt som også måler fett og sender data til en app på.


Noen som har testet Withings WS-WiFi Vekt?

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi