Siemens vs01e1550

Siemens støvsuger VS01E15- Kompakt støvsuger fra Siemens, perfekt for små leiligheter. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Kompakt design for enkel håndtering og oppbevaring. Færre posebytter og dermed lavere driftskostnader på grunn av stor liters støvsugerpose.


Motoren har en effekt på 15W, og gir støvsugeren en god sugestyrke. Denne modellen har et lydnivå på dB, og befinner seg i den høye enden av skalaen. Støvsuger med teleskoprør og flere munnstykker: Støvsugeren fra Siemens kan innstilles i høyden, så du får en best mulig ergonomiske opplevelse, og gir deg . Siemens er en relativ populær producent af støvsugere i Danmark, der dog stadig taber til blandt andet Miele og Electrolux i popularitet. Les tester og omtaler før du skal kjøpe på nett.


Specs: Støvsuger, Effekt 2300W, Støynivå.

Sammenlign priser på Siemens VS01E15og køp til den beste prisen. Du kan også finne Siemens VS01E15anmeldelser, tester og produktspesifikasjoner. Sjekk priser på best i test støvsuger støvsuger siemens vs01e1550.


Sammenlign priser i mer enn 1butikker! Kjøp best i test støvsuger støvsuger siemens . Til høyre finner du Siemens VS01E15manualen. Hvis du har noen spørsmål om ditt Støvsuger vennligst la oss høre det nederst på siden.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi