Hth kjkken hndtak

Stort utvalg i håndtak til kjøkkenet i forskjellige størrelser, former og materialer. Kjøp på nett og få håndtakene levert eller hent de selv i din nærmeste butikk. HTH tilbyr et stort utvalg av kvalitetsløsninger for kjøkken, bad og garderobe.

VH-er et håndtaksløst kjøkkenkonsept som er bygget opp rundt lekre og . BufretNude kjøkkenhåndtak i stållook har en rettkantet profil som gir kjøkkenet et stramt og samtidig klassisk preg. Nude-håndtaket fås i flere farger og kan kombineres . Håndtaket er med sin kurvede look og buede karakter et av de mest etterspurte HTH-håndtakene.

Den rengjøringsvennlige og flotte ståloverflaten gir et stilfullt . Edge kjøkkenhåndtak med stål-look har en flat profil som gir kjøkkenet et stramt og moderne utseende. Edge-håndtaket kan kombineres med mange av våre . Vårt Highline-håndtak leveres i et flott tidløst design og kan kombineres med de dørene som sitter på mange av våre løsninger. Dette flotte og eksklusive Highline-håndtaket monteres på dørens overkant, noe som gir et stramt preg med flotte og like linjer på kjøkkenet. Dette håndtaket i modellen Soft på 1mm med stål-look passer nøyaktig til HTHs Softline-serie.


Håndtakets stål-look fungerer godt i det moderne kjøkkenet og . Kjøkkenhåndtaket Curve i stål-look passer til kjøkken som er kjennetegnet av en flott og enkel innredning. Det er raskt å montere og sikrer at kjøkkenet bevarer .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi