Fryseboks 12v

KJØLESKAP OG FRYSERE FOR GASS, 12V OG 230V. Kjøle- og fryseboks for hytte og fritidsbruk - for 12V og 230V. Temperaturen kan stilles inn for hver grad mellom +10°C og -18°C.

Stk på lager selges for 599- Sunwind En romslig og kompakt fryser på liter gir deg mulighet til å fryse ned matvarene for et lengre opphold på . Her kan du finne en rekke kjøle- og frysebokser egnet for drift med volt, 2volt, gass, eller en. En kompakt og effektiv kjøleboks for gass, 12V eller 230V. Jeg har en liten fryseboks fra Isotherm og den fungerer helt utmerket. Har den koblet på både 230V (Landstrøm) og 12V. Termoelektrisk Kjøleboks på liter, for både 12V og 230V lysnett.


Kombinert kompressordrevet kjøle og fryseboks er kommet i hus.

Fryse- og kjølebokser spesielt egnet for bruk med solcelleanlegg. Ventus fryse- og kjølebokser har moderne design, lavt strømforbruk, lavt støynivå. Steca PF refrigerators are the most efficient DC energy-saving refrigerators ever developed. They can be used as either a refrigerator or a freezer.


Kjøleboks Dometic fryseboks med kompressor CFX-50AC-W01-A Kjoslash;leboks Dometic fryseboks med kompressor . En romslig og kompakt fryser på liter gir deg mulighet til å fryse ned . Køle og fryseboks liter Boksen er en hybridboks. Når man er på farten så kan man bruge boksen på. Alternativene er derfor 230V med inverter eller 12V, kompressor-kjøleskap.


Har kald jordkjeller, så behovet for kjøleskap er kun juni-oktober, og har da greit med . Denne model af CoolFun kan sættes til bilen ved V under kørsel. Boksen køler særdeles hurtigt takket være .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi