Flislegging kjøkken

Mellom benk og overskap kan du sette opp hele fliser ned mot benken og avslutte med en mindre flis mot overskapet hvis den siste raden ikke blir synlig. Murmester Jan viser deg hvor enkelt det er å legge fliser over kjøkkenbenken. Legge anvisning for flislegging over kjøkkenbenk.

Ved Flislegging over en kjøkken benk er det ett par ting man må passe på før man limer opp . Selve prinsippet ved flislegging over kjøkkenbenk er det samme som ved all annen flislegging, bortsett fra at oppmåling og rekkefølge kan variere. Det gjelder enten det er små eller store områder som skal flislegges. Så finner man midten av veggen og fordeler kappet likt.


Tips: Finn enklere frem til produktene du er på jakt etter! Det aller viktigste ved flislegging, skjønner vi, er forberedelsene. Ca kvadratmeter, men med et delvis innfelt vindu på den ene veggen (det er to vegger), og litt .

Jeg skal legge fliser over vasken på kjøkkenet. Jeg har da slått bort de gamle (selvfølgelig) og lurer nå på hvor slett det trenger å være før jeg legger de nye.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi