Contigo termokopp

Sammenlign priser på Contigo West Loop Autoseal Mug 0. Finn beste pris og les anmeldelser - vi hjelper deg å velge rett. Vis fullstørrelse Contigo to go termokopp 470ml sort matt 1stk. Lekkasjefri drikketermos med automatisk lås.


Autoseal-teknologien sørger for at termokoppen . Contigo Morgan holdt dårligst på varmen i vår test, temperaturen falt med. TV hjelper deg har valg ut ni varianter termokrus, i prisspennet 39 .

Contigo er en ledende innovatør av thermokopper, barnekopper, sports- og vannflasker. De vet at livet er hektisk, og har derfor kommet opp . Contigo To Go er den første termokoppen i verden med Autoseal teknologi som gjør at koppen er selvlukkende og 1prosent lekkasjefri. Contigo to go har litt stort volum som kopp, og isolerer litt for dårlig til at den. Du trenger selvsagt ikke fylle den til randen, men en halv kopp . MERCANTE TERMOKOPP CONTIGO BLÅ Dette er den første koppen i verden med Autoseal teknologi.


Teknologien sørger for at koppen er selvlukkende og . Contigo er en ledende innovatør av thermokopper, barnekopper og sports- og vannflasker. De har derfor kommet opp med revolusjonerende funksjoner som .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi