Industri skap

Vi har noe for alle miljøer og arbeidsplasser. Se våre knallpriser online og gjør din bestilling i dag! Garderobeskap i stål eller laminat til profesjonell bruk.

Stort utvalg av garderobeskap og tilbehør til bra priser og rask levering. Se vårt store sortiment - kontormøbler og innredning for lager, industri og verksted. Vi produserer skap med og uten spesialinnredinger. Vi produserer en rekke skap for bruk offshore.


Skap en effektiv arbeidsplass med praktiske oppbevaringsmøbler for lager og industri. Hos oss finner du hyller og stativ i mange utførelser, produserte for . Mulighet for å henge lås på hvert av de fire skapene.

Stålskap kan brukes fint i garasjen, boden . Stansefabrikkens tette skap er testet av Nemko for tetthetsgrad IPsom gir. Modell SMG er et brukervennlig, solid og funksjonelt skap som passer inn i de fleste mijløer. For skap med hel dør og 4mm bredde inngår fast skillevegg - en . Stort utvalg av verkstedmøbler og verkstedinnredning hos Witre, Se også våre arbeidsstoler og verkstedskap, Witre har år i bransjen, kjøp på Witre. Mer enn års erfaring med multifunksjonskapslinger og termisk styring til kontroll,.


Fiskeoppdrett er en av de næringene som er mest utsatt dersom det skulle oppstå uforutsette problemer med gasstilførselen.

Kranbryterskapet henges med kjettingoppheng direkte på kran, og kran kobles til direkteuttak i skapet. Lastskillebryteren er låsbar, og betjenes utenpå skapet. Har du bruk for hjelp er du alltid velkommen til å kontakte vår kundeservice på telefon 34.


NSI har i en årrekke produsert skap for rør-i-rør systemer for noen av de aller største leverandørene i markedet. I tett samarbeid med VVS-bransjen har NSI . Skap, skjenker og framskap i kraftig furu, overflatebehandlet slik du vil ha det. Bildegalleri Klikk på bildene for mer informasjon om mål . De mest stabile skapene har stiftet rygg.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi