Kvister i vase

Setter du greinene i en vase får du naturen inn i huset. Sett gjerne flere bunter sammen for å skape volum. Tulipanbuketten kan gjerne få følge av gåsunger.

INTERIØRTIPS Trollhassel i vase med tulipaner. NO: Vårfarger og frisk luft er bra for hjernen og kreativiteten. Kan du ikke ta med jobben utendørs, får du lage vår inne - og hvorfor . Jeg ønsker meg slike høye vaser med brune kall det kvister i. Jeg fikk en høy vase i gave en gang, den var kjøpt på plantasjen.


Kvistene fås kjøpt i buketter, og står seg fint både alene i en vase og. Her er noen tørkede kvister satt i en krukke sammen med røde bær for å .

Et godt tips er å skrape vekk barken slik at kvistene lettere kan suge opp vannet fra vasen. Bruk alltid ren vase og sett greinene i lunkent vann. Vi har akuratt kjøpt en stor vase med kvister på IKEA. En av de letteste og raskeste tingene du kan lage er en lekker vase. En annen mulighet er å finne noen fine og tykke kvister og henge opp kjøkkenhåndkler og . Selger dekorative kvister med vase, kjøpt i august i år for ca 7kroner på IKEA.


Interiøret er kun brukt på to visninger i forbindelse med salg av leilighet.

Jeg hadde egentlig ikke noe godt svar :-p Men vi har tørre greiner i en vase. Men her kommer ihvertfall ett innlegg :) Jeg har hentet inn kvister fra. DIY: Kle en vase, lykt eller potteskjuler med grener.


Kvistene du ser her er tynne kvister fra bjørk. Røde kvister fra sibirkornell er lekre i en enkel, rustikk vase. Andre kvister kan du tørke og bruke til enkle dekorasjoner. Det er viktig å kutte kvistene vinkelrett av greina, så du ikke skader treet.


Sett dem i en vase med kaldt vann når du tar dem inn i varmen, husk å . I en slik vase blir arrangementet vakkert og luftig, fordi man kan spre kvister og blomster ut. Man kan gjerne ha karaffelvaser i to ulike høyder, . Jeg synes noe av det fineste ved vårens interiørkolleksjoner er tunge, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi