Vaskerom kjeller

En kjeller kan ha et stort potensiale dersom man trenger mer plass, men man må vite hva man gjør. Vaskerommet i kjelleren var ved famliliens overtagelse av huset uten en skikkelig arbeidsbenk, tilstrekkelig lys og ditto skapinnredning. Har en kjeller hvor vi har planlagt å lage vaskerom, det har tidligere også vært vaskerom men det er strippa ned til betongen på vegger og . Hei skal bygge bad og vaskerom i kjeller.


Yttervegger er greie, der legger jeg dreneringsplast mot vegg for å sikre . Vi kjøpte nytt hus i 20og det var ett bittelite bad og vaskerom ble delt med. Ved høyere fuktbelastning, slik som ba vaskerom og badstue . Varmekabler i gulvet kan være fordelaktig spesielt dersom du har vaskerommet i kjelleren. Gulvvarmen gjør rommet mer komfortabelt å bruke året igjennom og . Vi har et stort vaskerom i kjelleren, det er sikkert 30-kvm det er betong på vegger og gulv, .

Jeg ønsker å fornye vaskerommet i kjelleren. Planen er å gjøre det lettvint og rimelig, og så et flott vaskerom i et blad hvor gulvet var malt.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi