Kaffemaskin bønner test 2016

Med en sånn maskin står du fritt til å kjøpe råvaren i form av hele kaffebønner hvor enn du vil i verden, og du. Aftenposten tester helautomatiske kaffemaskiner. Maskinene er først testet hos våre kaffeeksperter: Tøri Lindvik og Jørgen Lindvik, begge kaffebrennere hos Den gyldne bønne.

Klar vinner i vår test av helautomatiske kaffemaskiner. Skal den bli skikkelig go er det mange som sverger til nymalte bønner. Lurer du på hvilken type kaffemaskin du skal ha, eller er du på utkikk etter den beste.


Når det kommer til espressomaskiner finnes det i hovedsak to typer: de som brukes med kapsler og de man bruker med kaffebønner.

TEST: Wilfa mot Nespresso: Disse kaffemaskinene gjør jobben. Også for kaffe: Har du ikke bønner kan du trekke ut en liten bakdør Også for . Er de enkle å forstå, hvordan er kapselutvalget, og hvordan smaker kaffen. Se hvilken kaffemaskin som ble best i test her. Under presenterer vi de forskjellige testvinnerne og anbefalte.


Den danske avisen Berlingske har presentert en test fra januar 20på nettsiden deres, . Svenske Råd Rön hadde espressomaskiner involvert i sin test fra april 2016. Testen tok for seg populære produsenter som Melitta, Jura, Philips, Saeco, . Siste: TEST: Nespresso Prodigio - kaffemaskinen du kan styre med en app. Her er våre erfaringer, og se hvilken kaffemaskin som er best i test! Justering av kverningsgrad på bønnene måtte gjøres mens kverna gikk, .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi