Elektrisk sykkel motor

Elsykler finnes i mange varianter og prisklasser, og består som regel av en mer eller mindre normal sykkel pluss motor, batteri og betjening. Med motor i forhjulet, blir sykkelen også tyngre både å vippe opp på. Vi har nå valgt å satse på kun elsykkel kit med krankmotor.

Ombyggingssettet (el sykkel kit) fungerer slik at framhjulet byttes ut med motordrevet hjul. Så monteres nye bremsehendler, kontrollpanel og en sensor som . Kalkhoff bruker forskjellige motorer og plasseringer i syklene sine etter hva de skal brukes til. Settet inneholder forhjul med navmotor, controller, boks til controller, . En elektrisk motor lar deg enkelt gli opp bakkene på vei til jobb med liten pedalmotstan men et inngrep på en tilårskommen sykkel er ikke . Her finner du en oversikt over de motorsettene vi selger. Våre motorkit leveres fra Bafang Fun og er blandt verdens beste .

Du kan gjerne sette på kraftigere motorer, men da har du ifølge forskriftene ikke lenger en sykkel – men en elektrisk mope som blant annet .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi