Skjermvegg

Skjermvegger og skillevegger for avskjerming og støydemping på kontoret. Vi har pene skjermvegger og lydabsorberende skjermer for bor vegg og gulv. Skjermvegger - delevegger - støyvegg - støyskjerming - delevegg - skjermbrett - kontorvegg - Vi har 1skjermvegger på lager i blått.

Det finnes modeller der skjermveggen kan felles inn mot veggen, noe som frigjør gulvplass. Består av ett fast glass inkl stag og gulvfeste. Døren kan skyves inntil når dusjen ikke benyttes, dette frigjør gulvplass.


Trukket med stoff; Mulighet for å montere tilbehør.

Trukket med Phoenix stoff; Finnes i en rekke farger; Mål: 1x cm . Skjermvegger, gode priser og rask levering, kontakt oss, eller bestill direkte på Witre.

Vi kan levere skjermvegger som skal markere skiller mellom den enkelte arbeidsplass eller at de skal virke som lydabsorbenter. Skjermvegger til jobben bestiller du enkelt, raskt og trygt hos Altistore. Vårt skjermveggprogram omfatter alt fra enkeltstående, designorienterte romavdelere til vegger som kan monteres sammen til komplette rom med . Carmen er en svært elegant skjermvegg for dusjhjørne med 6mm tykt buet klart glass fra Sanipro. Skjermvegg, for oppbevaringsboks, 10-pakk.


For oversiktlig lagring av forskjellige smådeler. En visuell skjermvegg laget av formpresset filt. Gjennom et rutenett av filtplater blir Zon en unik romdeler som skjermer av uten at den stenger av totalt.


Tre-i-en skjjermveggen leveres i strukturvevet bomull, og rørstativ i epoxybelagt stålrør. Skjermveggen er lett å slå ut i alle vinkler, og har hjul som gjør den enkelt .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi