Pris benkeplate stein

Velg mengde detaljer til din benkeplate. Benkeplater av stein til kjøkken eller bad. Benkeplater i granitt, marmor og kvarts.

Fordi vi er opptatt av at du som kunde skal få et perfekt resultat, god service og lav pris. Granitt er en naturstein dannet for mellom milliarder og 7millioner år siden, som følge av at smeltet magma ble avkjølt i . Benkeplater i granitt, Benkeplater i komposittstein, Benkeplater i marmor,. Da kan benkeplater i stein eller laminat.


Benkeplater kommer i en rekke materialer og prisklasser. Stein tåler det meste, og kan faktisk repareres dersom det skulle bli et hakk i . I dag var jeg på Sigdal interiør, og spurte på ca pris for min benkeplate.

Benkeplaten er den mest utsatte delen av kjøkkenet, og må tåle vannsøl og røff bruk. En god benkeplate er avgjørende for kjøkkenets kvalitet og utseende. Askim Stenindustri as - Vi produserer alle typer benkeplater i granitt og marmor til kjøkken og bad.


Når det gjelder utseende, hygiene og slitestyrke finnes det ingen materialer som kommer opp mot stein. Vi har granitt, SileStone, betong, terrazzo, komposittstein og glass. Løpemeterprisene gjelder eller cm bredde med ferdig polert rett kant.


Kvadratmeterprisene gjelder polert overflate, men upolerte kanter.

Produkter i naturstein lar seg villig kombinere med annet materiale. Valg av benkeplate i naturstein eller kompositt, vil gi kjøkkenet et eksklusivt og tidløst preg og . Hos HTH finner du et stort utvalg benkeplater i flere ulike materialer. Velkommen til Benkespesialisten AS - din leverandør av benkeplater i Oslo. Stor undersøkelse om benkeplater til kjøkkenet.


Komposittstein er svindyrt og koster om lag 80kroner for en gjennomsnittlig tilpasset . Produktene er på lager i begrenset volum. Tykkelse cm – Polert flate og kanter; kr 10. Det er faktisk ikke uvanlig at prisen på benkeplaten er på nivå med eller til og med overgår .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi