Dobbelgarasje bredde

Dobbelgarasje er garasjer som har plass til biler, og eventuelt en bod. Våre dobbelgarasjer begynner på bredden 56 og fortsetter i bredden 6og 680. Garasjene har en bredde på 5cm og en lengde fra 5cm og oppover.

Lengder over 5gir muligheter til å ha bod i bakkant . Planen er å lage en dobbel garasje (porter) til biler. Bredde for en bil med dører åpne på begge sider: 3cm. Hvor stor må en garasje være for å være egnet som dobbelgarasje?


Og hvis man ønsker å disponere et rom på loftet etterhvert . Alt hadde vært så mye lettere om vi hadde en dobbelgarasje fra Dag mens vi. Man kan selvfølgelig få bredere enkeltgarasjer og dobbelgarasjer.

Etiketter: areal, bil, bredde, dobbelgarasje, enkelgarasje, Igland garasjen, . En dobbel garasje med bredde 6cm gir både god plass til parkering og god lagringsplass. Dobbel garasje kan leveres som byggesett eller ferdig montert. Garasjene har en bredde på 6cm og en lengde fra 5cm og oppover.


Den minste dobbelgarasjen er 5cm i bredde og kan passe dersom du har en stor og en liten bil, eller knapt med plass på tomten din. Title: Dobbelgarasje med lavt tak, Author: Garasjer.

Med 5cm bredde kan du få 4cm bred port, til 6cm og 6cm kan du få . Har man to biler og ønsker en biloppstilling til begge, er alternativene enten dobbeltgarasje eller enkelgarasje med carport. Garasjene har en bredde på 6cm og en dybde fra 5cm og oppover. Modumgarasjen: Garasjer, takstoler, enkelgarasje og dobbelgarasje.


Dobbelgarasje kan ha to enkle eller en bred dør. En skumisolert stålport er stabil helt opp til meters bredde, mens en bred treport må ha . Bebygd areal (BYA):: 2m2; Bruksareal (BRA):: 1m2; Bruttoareal (BTA):: 2m2; Største lengde: m; Største bredde: m; Mønehøyde: m. Utvendige mål: (bredde x dybde): 595cm x 595cm.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi