Bjørg thorhallsdottir krus

Kunst av Bjørg Thorhallsdottir i Galleri EKG på Hamar. BJÖRG THORHALLSDOTTIR er en av landets mest populære grafikere med et budskap som treffer deg i hjertet. Bjørg Thorhallsdottir - Født i 19i Isafjordur på Island.

Kunstnerisk utdannelse i Barcelona og Toulouse. Bjørg Thorhallsdottir er født i 197 Islandsk kunstner, oppvokst i Bærum og sør-øst Asia. Om koppen: - Dersom noen blir elsket og får en kjærlighetskopp, så tenkte jeg at mottakeren kommer til å bli litt ekstra elsket hver morgen og hver ettermiddag . Ta kontakt med oss om ikke kunstverket du søker fins på denne siden.


Björg Thorhallsdottir (34) mistet sin store kjærlighet og pappaen til sitt barn. Nå hjelper kunstneren mange med å finne trøst og lindring i sorgen .

Bjørg Thorhallsdottir er islandsk kunstner, oppvokst i Bærum og sør-øst Asia. Kunstnerisk utdannelse har hun fra Barcelona og Tolouse. Hjertefred – den største glede, den dypeste sorg – Björg Thorhallsdottir. Jeg ville gjerne hatt et krus med den teksten på.


Jeg har noen bilder laget av Bjørg Thorhallsdottir,. De er kjøpt i forbindelse med anledninger. Bjørg Thorhallsdottir besøkte Alta, Bodø og Hammerfest i høst.

Alta Kunstforenings lokaler med bilder, bøker og krus. BJÖRG THORHALLSDOTTIR er en av landets mest populære grafikere med et. Salg av grafikk, bøker, krus, iphone deksel, almanakk 20i Galleriet i . Takk til Ross Kolby og Bjørg Thorhallsdottir som gav meg tillatelse til å bruke.


Thorhallsdottir selger også andre artikler som gavebøker og krus til mamma eller . BBjørg Thorhallsdottir krus keramikk vunnet av Monica Grødeland.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi