Stekepanne for bål

Her finner du stekepanner for tur og camping i mange størrelser, både med og uten lokk. Velg blant merker som Primus, Trangia og GSI hos Fjellsport. Skal kjøpe en stekepanne til bål, for de ikke så altfor lange turene. Der vekt kanskje ikke er det aller viktigste. Stekepanne i kobber som sørger for god varmefordeling og hurtig oppvarming.


Kjøp Friluftsliv stekepanne bål på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Friluftsliv stekepanne bål i kategorien Friluftsliv fra en rekke nettbutikker samlet på ett ste . Er du lei av aluminiumspanner med store varmesvingninger hvor maten setter seg fast? Det var min far også, derfor satte han i gang produksjon av skikkelige . Stekepanne stål med teflon med kobberbelegg i bunn.

Opplev stemningen rundt et knitrende og varmt bål. Veden som spraker og varmen som gir røde kinn. Trivelig grillkos sammen med venner og familie. Felleskjøpet nettbutikk - Espegard Stekepanne fra Espegard. Espegard Steikepanne i støpejern har langt skaft og passer utmerket til å steke mat på bålet.


Eagle Products Stekepanne stål uten telfon ST7Stekepanne. Primus LiTech Frying Pan Enkel stekepanne laget aluminium m.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi