Metrofliser kjkken

Jeg drømmer om hvilke fliser vi skal ha på kjøkkenet når vi en dag får. De klassiske rektangulære hvite metroflisene er det MANGE som har . Se inspirasjonsbilder av baderom, kjøkken, gang, soverom og uterom. Finn aktuelle fliser, parkett eller laminat fra Right Price Tiles.


Metro er en serie av fliser med fasett kant i ulike størrelser og overflater. Interiørekspert Marianne Haga Kinder har en forkjærlighet for flis. På kjøkkenet har hun valgt lyse klassiske, tidløse metrofliser med .

Vi bestilte størrelsen 20xcm med akkurat . Her lærer vi at en må være nøyaktig når en legger metrofliser. Kjøkken fra Ikea, hvitoljet benkeplate i bøk, blandebatteri fra Maxbo. Den historiske metroflisen har for alvor funnet frem til moderne kjøkken og bad. Det er litt av et puslespill å sette opp metrofliser i et dusjhjørne, men flisene . Du kan forandre hele uttrykket på kjøkkenet og få en fransk følelse ved å bruke trendy metrofliser med faset kant, eller subwayfliser som de . Etter oppussing av kjøkken 20ble dey lsgt 2mmetroflis i T-mønster på kjøkken, men fugearbeidet er amatørmessig utført av undertegnede .

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi