Bake off ovn

Konveksjonsovn og bake-off ovn finner du hos scheie. Bake-off ovn, nivå, opptil baguetter. Bake-off ovner Bistrot: Ovner for butikkbakte fristelser! Metos stekeovn for storkjøkken bake-off, modell: Chef2 pent brukt. W strøm Produsent: Metos Modell: Chef Ovnen kan kjøre . Produsert i rustfritt stål med lys i ovnsrommet og glass i døren.


Hylleplan -Dobble reverserende vifter for jevn steking -Kan kobles vanlig fas -Temperatur tilsetning fra C til 3C. Alle våre ovner er produsert med kammer i rustfritt stål med avrundede hjørner for en enkel rengjøring. Enkelte av modellene har et direkte innsprøytningsystem . Vi selger en itaiensk Garbin 64ex-unidigital.

Ovnen fremstår som ny og er kunn brukt i år. Ovnen har tilkobling for vann for og få fuktighet til baking. Bakeoff-ovn Brukt bakeoff-ovn i god stan til rimelig pris. Dimensjoner(cm): x x 2Helt fantastisk ovn som tar bare få minutter å bake. Varmluftsovn med rustfritt kabinett,og rustfritt og belyst ovnsrom.


Ovnene kan leveres med bunn- eller sidehengslet dør. Enkle ovner som passer i små barer og mellomstore spisesteder.

Inter- Koba as har til nå levert over 0UNOX bake-off ovner i Norge. UNOX ChefLux Steam Convection ovn har blitt en suksess i land som . I dag er Hounö er en af verdens største leverandører af bake-off ovne til professionelle køkkener. En Hounö bake off ovn er kendetegnet af kvalitet og innovation.


Moderne bake off ovne til moderne bake off løsninger! Læs mere om ovnene i brochuren herunder eller kontakt os, så er vi klar til at hjælpe dig!

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi