Vinlagringsskap

Vinlagringsskap er beregnet på eksperter, finsmakere og samlere med høye forventninger – men først og fremst på deg som vil prøve å lagre vin selv. Vinlagringsskap fra franske Climadiff med solid dør og vibrasjonsfri kompressor. Vinlagringsskap Diva Evolution– 1flasker.

Vinlagringsskap Diva Evolution– 2flasker. Vinlagringsskap med plass til 1flasker. Vinlagringsskap er designet for langsiktig lagring av dine beste flasker for at de langsomt skal oppnå full modenhet.


Dette gjøres ved å gjenskape forholdene . Et stort og luksuriøst vinlagringsskap fra Avintage, Climadiffs Premium Collection. Skapet er energieffektivt med energiklasse A+, og har plass . XXL-vinskap med justerbare temperatursoner.

Ekstra god plass og perfekt temperert vin. Farget glassdør med UV-beskyttelse, beskytter . Vinlagringsskap Vinskapene fra Avintage er kun tilgjengelige via ledende spesialiserte forhandlere og er utrustede med en unik og moderne elektronikk. Q7Vinlagringsskap, 1cm Front i aluminium. Vinskap med justerbar temperatursone mellom 5-°C . Sideparø i trelaminat med glassdør i sort metallramme kr 940.


Det designsterke varemerket Siemens, Bosch og NEFF markedsføres i Norge av BSH Husholdningsapparater AS.

Produktene holder høy teknisk standard når . Elektronisk display for innstilling av temperatur. Dette skapet har ingen vifter, slik at det da vil være forskjell i . Bosch vinskap til lagring av vin, meget solid skap av høy kvalitet. Et vinlagringsskap må oppfylle visse grunnleggende kriterier som konstant og jevn temperatur, luftfuktighet på mellom og , ingen vibrasjoner og . Nisjemål i mm (H x B x D): 18x 6x 600.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi