Integrert vinskap

Vi har vinskap i ulike størrelser og prisklasser. Finn de riktige integrerte produktene til . STABIL TEMPERATATUR: Dette vinskapet fra Temptech koster rundt.

INNBYGG: Vinskap kan integreres på en elegant måte i kjøkkenet. Her får dere hele vinskapet integrert i resten av kjøkkenmiljøet, akkurat som med. Quvée integrerbart vinskap - WineMaster 24S (B: x H: 4x D: 5cm).


Her finner du vinskap og vinlagringsskap i ulike størrelser som passer alle behov. Vi har skap med plass for alt fra til 3flasker, og de har alle egenskapene . Et integrert eller frittstående vinskap fra Temptech og Master gir en optimal lagring av din vin til rett temperatur. Våre skap kan romme fra til 1flasker vin og .

Hos oss kan du få Vinskap levert hjem innen timer. Med utviklingen av de store, integrerte MasterCool-skapene setter Miele atter nye . Etter mer enn år i bransjen er vi nå eneimportør av Dunavox i tillegg til Climadiff som er Frankrikes klart største og mest anerkjente leverandør av vinskap. Cave BI er beregnet for integrering i kjøkken (høyskap) og vil garantert blende inn i alles drømmekjøkken med sitt stilmessige utseende og tidløse design. Cave BU er en liten og elegant vinkjøler for integrering i benkeskap. Vinskap Test: Det finnes en del forskjellige merker og modeller når.


Hyllene kan du trekke ut individuelt, og de glir lett på integrerte kuleleier.

Serveringsskap, Integrert, Antall flasker 16stk, Lydnivå 38dB, Antall temperatursoner 2stk, Sort, - 1 Høyde 84. Bredde 30cm, Dybde 58cm, Vekt 32kg, A+, . Integrert vinkjøleskap med moderne dør i rustfritt stål og tonet glass med UV-filter. WKEes5har en temperatursone der temperaturen kan . Om valg av vinskap: Når det gjelder vinskap kan det ofte føles som en liten jungel i forhold til hva man skal velge.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi