Gasspeiser

Peisselskabet leverer de mest realistiske, virkningsfulle og sikre gasspeiser. Stort utvalg av modeller for hus, hytter og leiligheter. BufretEn gasspeis er enkel å vedlikeholde og den krever minimal innsats for å få fyr i. De fleste er utstyrt med en fjernstyring som du kan tenne ilden og justere varmen . En gasspeis krever lite vedlikehold og minimal innsats for å få fyr i. De fleste gasspeiser leveres med fjernkontroll. Vi forhandler komplett utvalg av peiser fra Faber. Faber er en europeisk produsent og har et bredt utvalg av modeller tilpasset et moderne hjem.


Gasspeiser Standard Gasspeis er for deg som gjerne vil ha peis i stua, men som vil slippe mange av de praktiske ulempene ved en vanlig vedovn. Vi har et bredt utvalg av vedovner, vedpeiser, gasspeiser og tilbehør. Vi kan bistå med installering,rehabilitering av alle typer skorsteiner,montering og alt som . Gasspeis er et godt alternativ for mange idag.


Mange av disse peisene trenger ingen skorstein og er mye brukt for å sikre peiskosen i leilighetskomplekser etc. Det er mange gode grunner til å velge gasspeis, og veien fra drøm til virkelighet er kortere enn du tror. Alt du måtte ønske å vite om gasspeis fra Faber på ett sted.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi