Bosch stvsuger test

Husholdning, familie og fritid › HusholdningBufretOgså den billige Electrolux Classic Silence imponerer i årets støvsugertest. Bosch` lekre støvsuger Ingenius ProSilence er både påkostet og på mange måter . Ica Kuriren testet også støvsugere i januar 20og Best i test ble Miele S62med full pott.

Bosch BSGL522fikk også av poeng og begge disse . Electrolux støvsuger ble best i test i 2015. Høy testscore fikk den for effektiv støvoppsamling på alle flater, og fordi den bruker lite energi og har et lavt støynivå. Her har Bosch den mest stille støvsugeren på markedet med en modell .

Forside Tester, guider og undersøkelser Støvsugere: Hvilke merker er. Miele, Bosch, Siemens og Philips kommer altså ganske likt ut, med . Når vi gir poeng for støvopptak baserer vi oss på denne testen. Bosch har tatt mål av seg å gjøre nummer to-støvsugeren til noe som nærmer seg nummer en.


I reklamen sier de at de nye Athlet-modellene . Mens en Electrolux-støvsuger på 22watt vi nylig kjøpte på salg for 499. TEST: Bosch Athlet: Kan den erstatte den vanlige støvsugeren din? Stiftung Warentest foretok en test av støvsugere i 20hvor Siemens VSZ73Z 7.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi