Sminkespeil med lys og forstørrelse

Her finner du sminkespeil med lys som forstørrer bildet 3x og vanlig speil med lys. Flott sminkespeil med 5X forstørrelse og integrert LED lys. For veggmonteringLeveres med pluggbar kabel og støpsel for normal stikkontakt, og kan installeres .

Produkter › Alle produkter › Baderomsmøbel › Speil og lys. Med LED-belysning og 5x forstørrelse på ene siden. Vi har også mange forskjellige småspeil, både vegghengte, frittstående, med sugekopper og uttrekkbare. Med og uten lys, batteridrevne og elektriske varianter, . Speil på fot med belysning og motorisert.


Flere av disse har forstørrende glass og oppladbare LED-lys slik at du alltid sminker deg i riktig og tilnærmet sollys . Se vårt utvalg av speil i ulike størrelser her.

Sminkespeil med LED-lys; Vanlig speil på den ene side, mens den andre forstørrer x 5; Innebygget LED-lys; Speilet kan vippes frem og . Speil og lys - OUTLINE sminkespeil - reisespeil. SPEIL MED SUGEKOPP Flott speil som festes med sugekopp. SMINKESPEIL UTEN LYS Enkelt sminkespeil med 5x på den ene siden og . Celeste Lysspeil MAmed vertikale lyssøyler på hver side av.


Bruk av speil vil ha en forstørrende effekt på rommet, samtidig som de rette . Esbada Speil Med Forstørrelse Sugekopp. Ljungmann Engros selger baderomsartikler i hele Norge. Kanskje et berøringsfritt sminkespeil med LED-lys som slås på automatisk ved hjelp av en sensor og som i tillegg har 10x forstørrelse er noe for deg? Rapporter annonse finn-kode: 900850sist endret: 1.

Kommentarer

Populære innlegg fra denne bloggen

Lage benk av ikea skap

Speil med lyspærer ikea

Vaskemaskin symboler zanussi